Syy ei ole minun!

Ei, en ole lopettamassa, älkää suotta huokaisko helpotuksesta :'D On vain pientä ongelmaa tämän jatkon kanssa. Yksi syy on tietysti Crystal, joka oli tarkoitus tehdä tässä välissä ja jatkaa vasta sitten Sinereiden parissa. Syy sen sijaan löytyy iki-ihanasta F-Securesta (tai luultavimmin ainakin), enkä tiedä kuinka tämän ratkaisisin. Yritän tässä nyt kuitenkin jotain säädellä, että lähtisi toimimaan. Ja isä tahtoo tietysti myös auttaa sitten jossain vaiheessa, jos ei muuten suju :---) Mikäli jotakuta ongelma kiinnostaa, niin Crystalin sivuilla on lisää tietoa, tähän en nyt jaksa laiskuuttani kirjoittaa mitään.

Ette voi arvata, kuinka minua ärsyttää. Olin suunnitellut sekä tänne että Crystaliin niin tarkasti jatkot, että olisin voinut keskittyä vain pelaamiseen ja lavastukseen, ja nyt sitten kävi näin! Argh. No, taukoa olisi pidentänyt vielä se reissu Kolille tuossa joulun paikkeilla, että niin...

Toivotaan, että jonnekin päin saataisiin jatkoa vielä tämän vuoden puolella.

~ Ceniela

// EDIT 16.12.

Ai niin, unohdin täällä sanoa... Peli toimii taas (ainakin avautuu ja kykenee pelaamaan) mikäli hieman säätää ennen kuin käynnistää pelin :p "Kunnollista ratkaisua" ei siis ole löytynyt, mutta tällä mennään =)

Osaa tänne voidaan olettaa luultavasti ensi vuoden puolella - niin se aika rientää! - koska nyt haluan saada Crystalin valmiiksi. Se on niin lyhyt, ettei toivottavasti mene kovin pitkään =) Ja olen suunnitellut melkolailla tarkkaan tänne seuraavaksi ilmestyvän osan tapahtumia. Pientä spoilia: luvassa on jonkinlainen aikaharppaus eteenpäin ja, hmm, tapahtumia :'''D Sen minä vain sanon, että eräät henkilöt eivät tykkää... ;)