Ilmoitusluontoisia asiota :-----3 Hmm, ainakin kaksi. Katsotaan keksinkö vielä enemmän tässä kirjoittaessani.

Aloitetaan vaikkapa tästä:Joku on jo saattanut huomata kyseisen kuvakkeen sivulaatikossa, mutta koska tykkään toistella asioita niin puhun uudelleen :) Eli siis, Sinerit ovat mukana Hanwardin Loistavin legacy -sarjassa. Tietysti toivoisin, että tämä tarina jollain tavalla sijoittuisi, mutta sen verran mitä tiedän muista kategoriassa kilpailevista legacyista, niin... *köhköh* ... voi olla, että tämä jää sinne häntäpäähän. Olen kuitenkin positiivisella mielellä liikenteessä, eikä voitto ole tärkeintä - iloitsen jokaisesta äänestä, jonka Sinerit saavat. Olettaen, että ääniä tulee. Jos siis olet sitä mieltä, että tämä tarina ansaitsee voiton ja haluat tehdä minut iloiseksi, äänestäthän? Kiitoooooos! :----)

Seuraava asia: osa numero viisi. Lupailin sitä ilmestymään piakkoin, mutta kuten näkyy... no, ei näy. Osa on aivan alkutekijöissään johtuen simppelisti elämästä. Ollut vähän puuhaa, ja suurin kiitos menee tietenkin koululle. Läksyjä ja kokeita on ollut kiitettävästi, ja vähempikin määrä riittäisi. Lisäksi kouluni muutti noin kymmenen kilometrin päähän ja koko systeemi on jälleen kerran ihan sekaisin (monestikohan minun yläasteaikanani, kyllä se home saa paljon aikaan...). Ei stressaa, ei. Seuraava viikko - eli marraskuun ensimmäinen viikko - menee työharjottelussa. En takaa, että saan silloinkaan aikaiseksi kirjoitettua sanaakaan. En tiedä, millainen aikataulu minulla on, ja luultavasti kun pääsen kotiin, niin kierrän ympäriinsä leijumassa kuluneesta päivästä ja kertoilemassa kymmenenteen kertaan siitä mitä sain tehdä :'''D Sen siitä saa kun onnistuu pääsemään unelmapaikkaansa tet-harjoittelijaksi ;)

Ei ole kuitenkaan syytä paniikkiin! Osa on tulossa, hitaasti mutta varmasti. Tässä todiste, että olen oikeasti jotain tehnytkin: